Geschiedenis:
Nadat Michiel Spee zijn diploma aan de Academie van Bouw- en Infrastructuur, op de HTS in Haarlem behaalde en besloot een vervolgopleiding te doen aan de Technische Universiteit in Delft, zijn de plannen om te ondernemen en de slagingskansen daarvan gegroeid.
Naast beide bouwkundige studies met afstudeerrichting bouwtechnologie, deed hij werkervaring op door te werken bij Dam en Partners Architecten BV te Amsterdam en DHV B.V. Advies- en Ingenieursbureau te Zaandam. Binnen de uitvoerende tak van de bouw, verwierf hij ervaring bij ondernemingen als Heijmans NV en Bouwbedrijf Van der Gragt BV.

Eind oktober 2006 behaalde Michiel zijn Master of Science titel aan de TU in Delft met zijn afstudeerproject CAS. Het project CAS, 'Climate Adaptive Skin', is een gevelsysteem dat zich aanpast aan de dynamische weersinvloeden met als doel een maximale positieve energiebijdrage in relatie tot een optimaal comfort van het gebouw binnenin.
Het project werd naast het afstuderen tevens geselecteerd en vervolgens vanuit de TU begeleid om met de technologie een onderneming op te zetten, wat resulteerde in Spee Building Technology.

Spee Building Technology is officieel gestart in maart 2006 en bedoeld voor particuliere opdrachtgevers, het midden en kleinbedrijf, met een nieuwe woning, grotere verbouwing of wellicht een ander klein bouwwerk als wens.

De onderneming profileert zich in het ontwerpen van ambitieus, energiezuinige en duurzame gebouwen. Wij begeleiden uw complexe bouwtechnische opgaven met als doel een hoogwaardige bouwtechnische kwaliteit te bereiken.

next: Home